Pagina's

dinsdag 29 mei 2012

Jubel-leum

Blogbericht nummer 100! Wat is het een tijd geleden dat ik begon met dit blog. En toch alweer het honderdste bericht wat ik vandaag plaats. Dit jubileum wil ik niet zomaar voorbij laten gaan. Niet omdat het zulk mooi weer is en ook niet omdat het niet speciaal genoeg zou zijn. Voor mij is het heel speciaal.
 
Paarse zon 
Het bloggen betekent voor mij dat ik dingen kan delen, zoals ook in mijn eerste blog te lezen is. Van lang verhaal tot foto, hier kan ik alles kwijt. Wat ik ook fijn vind is dat er geen regels aan verbonden zijn. Ik hoef me niet verplicht te voelen om iedere dag iets te plaatsen (wat ik wel het liefste zou doen). Maar op sommige dagen is er geen ruimte in welke zin dan ook. Ook de onderwerpen zijn niet vastgelegd en vrij om te kiezen. Hierdoor kan ik niet alleen bloggen over mijn handwerkbezigheden of kookkunsten maar ook over het gepriegel in de tuin of belevenissen met de kinderen.

Hooggeëerd..
Uit het lezerspubliek heb ik al heel wat reacties gehad via het blog, mondeling of via de tamtam. Ik ben blij dat jullie het blog waarderen, dit stimuleert me om vooral niet te stoppen met dit blog waar ik zelf ook zoveel plezier aan heb. Om jullie te bedanken voor al de leuke reacties wil ik drie kleinigheidjes uitdelen die ik gemaakt heb in de loop van de tijd. Herinneren jullie de elastiekjes & haarspeldjes nog? Het eerste kadootje bestaat uit een aantal van deze accessoires. De zelfgemaakte kaarten wachten om verstuurd te worden, laat me het weten als je graag een aantal kaarten wilt krijgen. Tot slot maak ik een nieuwe bollenketting in een kleur naar keuze om weg te geven.  
 
Ik zou het fijn vinden als je reageert op deze give away via een berichtje op het blog of eventueel via de mail. Degene die volger wordt doet automatisch mee (maar moet nog wel een keus maken). Een ruil / swap is ook een leuke mogelijkheid. Laat ook weten wat je voorkeuren zijn qua kleuren, vorm, formaat of iets dergelijks. Eventueel kan ik speciaal voor jou aanpassingen maken. Is er iets bij van het blog wat je graag zou willen hebben maar er niet bij staat? Laat het ook weten zodat ik me kan voorbereiden op het volgende feestje.

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met deze mijlpaal!! Dat er nog maar veel blogjes bij gejubeld mogen worden! Tja, zo'n bollenketting klinkt natuurlijk wel erg aantrekkelijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Na een heerlijke vakantie mijn give-away ten uitvoer brengen. Ik wil graag weten welke kleur je mooi vind? :) Groetjes

   Verwijderen
 2. GEFELICITEERT.
  LEUK NIET ALLEEN JIJ MAAR OOK WIJ GENIETEN ER VAN.
  GA ZO DOOR.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor het reageren op mijn blog, daardoor kom je nog eens op andere leuke blogs.
  Jij ook super gefeliciflapstaart met het bereiken van deze mijlpaal. Ik heb alleen facebook en bloglovin, dus ik volg je niet, maar heb je nu in mn favorieten staan.
  En mocht ik winnen, dan word ik blij van een paar kaarten, want daar ben ik niet zo'n held in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het duurde een tijdje (door o.a. een zonnige vakantie!) maar ik wil graag de give-away versturen :) Zou je je adresgegevens naar me willen mailen?

   Verwijderen